0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Novosti

 • Makamu

  Makamu

  Sadrži 3 vrste Make i Camu Camu, 100% organski proizvod
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.
 • Alfaprostata

  Alfaprostata

  Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.
 • C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.

Maka je jedna od manje poznatih članova familije biljaka kupusnjača ili krstašica, kojoj pripadaju i kupus, kelj, brokoli, karfiol i druge, a uspeva u visokim, planinskim predelima i platoima Anda u Peruu. Njene zdravstvene koristi su lokalnom stanovništvu poznate već par milenijuma, te je oni najčešće koriste u obliku praha koji se dobija od korena make.

U poslednjih nekoliko godina, maka je stekla veću prepoznatljivost i pažnju, i u drugim krajevima sveta zbog svojih lekovitih svojstava, ali i neverovatne kombinacije hranljivih materija, koje poseduje u daleko većim količinama u odnosu na druge namirnice, poput visokog procenta šećera, proteina, masti i esencijalnih elemenata.

Pored toga što ima višestruko, pozitivno dejstvo na zdravlje – uspostavlja normalni hormonalni balans, povećava fizičku izdržljivost i energiju, stimuliše rad mozga, balansira telesnu težinu, i još mnogo toga, maka je i najbolji prirodni lek za lečenje neplodnosti kod oba pola.

Pomaže u lečenju sindroma policističnih jajnika (PCOS)

Žene koje imaju problema sa policističnim jajnicima, mogu napraviti veliki pomak u lečenju ove bolesti koristeći maku. Smatra se da koren make kontroliše nivo estrogena u telu: previše ili premalo estrogena može da izazove neplodnost, a maka taj disbalans reguliše tako što uspostavlja ravnotežu između nivoa estrogena i progesterona. Ovo dovodi do regulacije menstrualnog ciklusa, a samim tim podstiče i ovulaciju. Bitno je napomenuti da maka takođe umanjuje i simptome predmenstrualnog sindroma.

Umanjuje simptome menopauze

Hormonalne promene u menopauzi mogu doneti mnogo neželjenih nuspojava, uključujući promene raspoloženja, iznenadne vrućine, noćno znojenje i niski libido. Mnoga istraživanja su potvrdila da zlatna maka efikasno deluje na celokupno raspoloženje, kao i pri smanjivanju depresije kod žena u menopauzi. Kao prirodan sled ovih efekata, dolazi i do povećanja libida. Naučnici veruju da se ovakvi rezultati mogu pripisati činjenici da zlatna maka stimuliše proizvodnju serotonina, hormona zaslužnog za osećanje opuštenosti, optimizma i sreće.

Povećava plodnost kod muškaraca

Maka je takođe korisna za povećanje plodnosti muškaraca – dokazano je da ima pozitivan efekat na proizvodnju spermatozoida i njihovu pokretiljivost, drugim rečima, na faktore koji su od izuzetne važnosti za reproduktivno zdravlje muškaraca. Maka ima i druge prednosti kada je zdravlje muškaraca u pitanju, a jedna od najznačajnijih je i smanjenje veličine prostate, problema sa kojim se susreće oko 50% muškaraca starosti preko pedeset godina.

Jača imunitet

Maka takođe ojačava imuni sistem kroz brojna delovanja na organizam. Pored toga što je prirodni antioksidant, maka takođe povećava proizvodnju glutationa i superoksid dizmutaze (SOD), a oba jedinjenja pomažu u borbi protiv infekcija i bolesti.

Još informacija o načinu delovanja i dobrobitima zlatne make, možete pronaći ovde.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400