0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

imUNA de Gato

Novosti

 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.

IMUna de Gato (mačja kandža) je je biljka koju samo u manjim preventivnim dozama tretiramo kao dodatak ishrani. Kada su veće doze u pitanju ova biljka postaje lek.

Zbog gorčine biljke, može doći na početku uzimanja do blage mučnine i dijareje. Ovi simptomi prolaze spontano. Ako dijareja traje duže od 3 do 4 dana, smanjiti dozu ili privremeno prestanite sa uzimanjem kapsula. Nakon normalizacije, početi sa malom dozom i postepeno je povećavati.

Zbog imunostimulativnih svojstava IMUna de Gato ne koristi se pre i posle transplantacije organa i kože. IMUna de Gato je biljka koja sadrži jedinjenja koja utiču na razredjivanje krvi, tako da treba prekinuti sa upotrebom 10-15 dana pre i posle hirurške intervencije.

Zbog svojstva da snižava krvni pritisak, osobe koje koriste lekove za hipertenziju, treba da konsultuju svog lekara.

Zbog svojih kontraceptivnih svojstava, ne preporučuje se ženama koje planiraju potomstvo, jer može doći do privremenog steriliteta.

Takodje, ne preporučuje se uzimanje IMUna de Gato za vreme menstrualnog ciklusa, da ne bi došlo do pojačanog krvarenja.

Osobe sa auto-imunim bolestima, mogu koristiti IMUna de Gato samo uz konsultaciju sa lekarom. 

Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama i osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

Interakcije sa lekovima:

 • Kod osoba koje imaju probleme sa jetrom može doći do interakcije sa IMUna de Gato koja može povećati efekte i neželjena dejstva nekih lekova. Potrebno je konsultovati se sa lekarom.
 • IMUna de Gato snižava krvni pritisak i osobe sa povišenim krvnim pritiskom treba da se konsultuju sa lekarom i da smanje dozu leka za snižavanje krvnog pritiska.
 • Lekovi koji smanjuju imuni sistem (imunosupresori) mogu takodje stupiti u interakciju sa IMUna de Gato i tada se smanjuje efekat tih lekova. Ovo je važno znati kod autoimunih bolesti. Obavezno konsultovati lekara.

 

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400