0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Makamu

Poboljšava cirkulaciju, revitalizira, umanjuje depresiju i anksioznost, stimuliše rad moždnih ćelija, podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, reguliše hormonani sistem, povećava fizičku izdržljivost i snagu, daje energiju, podmladjuje ceo organizam.

Zlatna Maka

Zbog svog jedinstvenog sastava  maka se ne može uporediti ni sa jednom drugom biljkom, jer svojim dejstvom uspostavlja idealno funkcionisanje čitavog organizma.

Herkampuri

Herkampuri čuva, čisti i regeneriše jetru, žuč i žučne puteve, štiti od formiranja kamena u žuči, otklanja opstipaciju i reguliše telesnu težinu, takodje snižava i holesterol.

C2Camu Camu

C2Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti. Prirodni C vitamin iz C2Camu Camu utiče na proizvodnju kolagena što kožu podmladjuje.

IMUna de Gato

IMUna de Gato je jedan od najjačih antioksidanata koje je priroda stvorila. Njegovi sastojci imaju snažne protivupalne, antibakterijske i druge lekovite efekte.

Alfaprostata

Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 48 sati (radnim danima), na adresu. Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400