0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

PMS

Tokom svog reproduktivnog perioda, većina žena, čak preko 85% pati od predmenstrualnog sindroma i to stanje veoma bitno utiče na njen kompletan život.

PMS se javlja nedelju do dve pred menstruaciju i tada se ženi dogadjaju promene i na emocionalnom i na fizičkom nivou.

Simptomi PMS-a:
- Razdražljivost - Preosetljivost
- Loše raspoloženje - Depresija
- Zadržavanje tečnosti - Opstipacija
- Pojačan apetit - Pojačana želja za slatkišima

Kod nekih žena su ovi simptomi tokom svakog meseca, toliko izraženi da ih ometaju u normalnom funkcionisanju što na privatnom, što na poslovnom planu. Jačina simptoma uvek zavisi od oscilacija hormona koji se dešavaju tokom PMS-a pa tako neke žene lakše podnose taj period, dok veliki broj žena poseže za različitim terapijama kako bi mogle da funkcionišu.Najbitnije je promeniti ustaljene loše navike u ishrani kako bi otklonile nagle skokove i padove hormona što je ključni okidač u pojavi simptoma koje prate predmenstrualni sindrom i time iscrpljuje ženu u toku svakog meseca, a ako je još čeka bolna menstruacija, veoma je teško podneti taj neprekidni pritisak zbog stanja koja se ponavljaju.

Kako umanjiti simptome PMS-a:
Promenom ishrane, fizičkom aktivnošću i dodavanjem suplemenata koja su prirodnog porekla dolazi do uspostavljanja ravnoteže u organizmu i svaka žena mnogo lakše i bezbolnije prolazi kroz PMS.

Laganija ishrana, zasnovana na vitaminima i mineralima, povećan unos tečnosti kao i obavezna fizička aktivnost (može svakodnevna šetnja), umanjuje pojavu nadutosti, razdražljivosti, emocionalnih smetnji.

Biljke su od davnina poznate kao najbolji prirodni lekovi za stanja koja su tokom života neizbežna i pokazalo se da ljudski organizam najefikasnije reaguje upravo na takve preparate.

Makamu kao najbolje rešenje
Makamu je jedinstvena kombinacija, dva izuzetno jaka superfooda. Zlatna maka (sve tri vrste u procentu kao što rastu u prirodi 60% žuta, 30% crvena i 10% crna) i prirodni C vitamin koji je sa još 60 lekovitih nutrijenata glavni sastojak Camu Camu, daju organizmu upravo ono što je potrebno da se endokrini sistem dovede u ravnotežu i tako spreči pojavu burnog PMS sa svim neprijatnim simptomima koji ga prate!Kako koristiti Makamu
Makamu je potrebno koristiti kontinuirano, minimum 3 meseca a posle toga se može praviti pauza od 10 do 15 dana. Makamu nema kontraindikacije, 100% je prirodan, organski proizvod i mogu ga koristiti sve starosne grupe. Jedna srednje popunjena kafena kašičica, razmućena u soku, jogurtu, vodi, rashladjenom čaju uz doručak, dnevno, je dovoljna da veoma brzo dovede do smanjenja simptoma PMS ili potpunog nestanka svih tegoba.  Zlatna Maka, biljka sa 4000m peruanskih Anda i Camu Camu, voće iz Amazona, sinergično deluju, povećavajući jedna drugoj dejstvo i zato su rezultati izuzetno efikasni kako kod PMS-a, tako i kroz niz drugih stanja kao što su neredovna menstruacija, policistični jajnici, endometrioza, plodnost i menopauza!
 

Pogledajte opširnije o ovom proizvodu:

Makamu

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400