0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Novosti

 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.
 • C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
 • Makamu

  Makamu

  Sadrži 3 vrste Make i Camu Camu, 100% organski proizvod
 • Alfaprostata

  Alfaprostata

  Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.

Pred menstrualni sindrom je niz neprijatnih stanja koje svaka žena ima u svom iskustvu i odlično zna kroz šta prolazi u tom periodu.

Koji su simptomi PMS-a?

PMS se manifestuje pojavom emocionalnih, psihičkih i fizičkih smetnji. To su nervoza, depresija, uznemirenost, grčevi u stomaku, nadutost, nedostatak snage i koncentracije, zadržavanje tečnosti u telu, glavobolja, pojačan apetit, želja za slatkišima. I tako svakog meseca, žena prolazi kroz PMS koji joj otežava svakodnevno funkcionisanje.

Zašto dolazi do PMS-a?

PMS se javlja 7-14 dana pre menstrualnog ciklusa, nakon ovulacije i tada dolazi do naglog pada  progesterona i estrogena koji direkto izazivaju pad lučenja setotonina (hormona sreće ) i endorfina (hormona otpornosti na bol i dobrog raspoloženja . ZUpravo ovo je razlog zbog kog se javljaju sva stanja kod žena u tom periodu, mada medicinski stručnjaci pored toga i danas istražuju koji su sve uzroci pojave PMS.

Kako umanjiti i otkloniti simptome PMS-a?

Pored promena svakodnevnih navika, kao što su: više fizičke aktivnosti (može samo svakodnevna šetnja) kao i promene načina ishrane (više vlaknaste hrane, povrća i voća ) od skoro je na tržištu dostupan Makamu - 100% prirodni preparat za uklanjanje neprijatnih simptoma PMS-a kod žena.

Šta je MAKAMU?

 

MAKAMU teglicaMakamu je prirodni dijetetski suplement namenjen ženama u svim starosnim dobima a idealan za smanjenje neprijatnih simptoma koji svakog meseca prate ženu u PMS-u i to u njenom najefikasnijem i najproduktivnijem delu života od 18. te godine.

Specificnost sastava obe biljke koje sadrži makamu daje ženama odlične efekte na celokupno zdravlje a u slučaju PMS-a smanjuju ili potpuno otklanjaju sve tegobe. Svojom sposobnošću da napravi ravnotežu u funkcionisanju svih endokrinih organa, makamu će brzo i efikasno dovesti u balans ceo organizam i omogućiti svakoj ženi da uvek bude zdrava, raspoložena i vitalna.

Ovaj preparat sadrži kombinaciju Zlatne make koja uspeva na preko 4000m nadmorske visine peruanskih Anda i Camu Camu  koji raste u Amazonu.

Kombinacija  Zlatne make (tri vrste peruanske make, pomešane kao što rastu u prirodi: 60% žuta, 30% crvena i 10% crna) sa svojih 60 fitonutrijenata i specfičnim alkaloidima (makaidi i makaeni, ima ih samo u ovoj biljci) i Camu Camu koji pored više od 60 različitih fitonutrijenata sadrži i najveću koncentraciju prirodnog C vitamina ,  daje Makamu izuzetne lekovite benefite u sprečavanju svih neprijatnih stanja koji se javljaju kod pms-a.

Kako Makamu utiče na PMS?

Dve biljke (gore spomenute: peruanska Zlatna maka i Camu Camu)  u sastavu Makamu su dva efikasna i lekovita superfooda i direktno utiču na smanjenje problema koje svakog meseca donosi PMS. Makamu svojim neurotransmiterskim dejstvom sprečava mogućnost da dodje do naglih promena u telu žene koje se  dešavaju za vreme PMS perioda. Održavajući dobar balans, opštu i perifernu cirkulaciju kao i pravilno funkcionisanje čitavog metabolizma neće doći do neraspoloženja, grčeva, nadutosti i svih nabrojanih neprijatnosti koje prati ovo stanje. 
Obzirom da  ove biljke pojačavaju jedna drugoj dejstvo i daju jače i brže lekovite efekte, Makamu predstavlja idealno prirodno rešenje za otklanjanje posledica PMS-a . Prirodnim putem i bez ikakvih kontraindikacija, žena može da umanji i spreči pojavu gotovo svih simptoma, pred menstrualnog sindroma, i omogući sebi da bude raspoložena, vedra, zdrava i lepa svakog meseca.

Kako i koliko koristiti Makamu?

Makamu dolazi u pakovanju od 150gr i ženi je dnevno potrebna doza od 3gr.

Konzumacija:Srednje popunjena kafena kašičica, svakog jutra , rastopljena u vodi, soku, jogurtu, čaju … uz doručak,  je pravi izbor za sve žene, bile one u PMS-u ili ne.

Biljkama je potrebno određeno vreme da pokrenu sve mehanizme u telu  i zato je neophodno korišćenje Makamu u periodu od 3 meseca sa pauzom od 7 do 10 dana posle tog perioda. Posle ove pauze, nastavlja se sa svakodnevnom konzumacijom.

Jedinstvena kombinacija dve biljke u Makamu ima mnoga lekovita svojstva i širok spektar dejstava na razna stanja  celokupnog organizama žene i o njima ćemo tek pričati  u narednim tekstovima.

Pronađite Makamu u apotekama, prodavnicama zdrave hrane ili na www.makamu.rs

Komentari

 • Nijedan komentar nije pronađen
Kliknite ovde da dodate novi komentar

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400