0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Novosti

 • Alfaprostata

  Alfaprostata

  Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.
 • Zlatna maka u prahu 100g

  Zlatna maka u prahu 100g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
 • imUNA De Gato

  imUNA De Gato

  imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
 • Makamu

  Makamu

  Sadrži 3 vrste Make i Camu Camu, 100% organski proizvod
 • C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu

  C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Tekst je pisao KoDren.com i preuzet je u celosti.

Za čuvenu biljku Zlatna maka ste sigurno čuli, ali možda niste znali da je u Srbiju  dospela zahvaljujući firmi Srce Prirode koja je bila prvi uvoznik za naše tržište i ostala garant kvaliteta sa svim sertifikatima.

Odavno je u svetu dokazano koliko je maka lekovita, osim što podiže imunitet i štiti od stresa, pozitivno utiče na plodnost kod oba pola, ženama pomaže kod policističnih jajnika i tokom menopauze, a muškarcima kod problema sa potencijom i prostatom.

Pred menstrualni sindrom je niz neprijatnih stanja koje svaka žena ima u svom iskustvu i odlično zna kroz šta prolazi u tom periodu.

Koji su simptomi PMS-a?

PMS se manifestuje pojavom emocionalnih, psihičkih i fizičkih smetnji. To su nervoza, depresija, uznemirenost, grčevi u stomaku, nadutost, nedostatak snage i koncentracije, zadržavanje tečnosti u telu, glavobolja, pojačan apetit, želja za slatkišima. I tako svakog meseca, žena prolazi kroz PMS koji joj otežava svakodnevno funkcionisanje.

Zašto dolazi do PMS-a?

PMS se javlja 7-14 dana pre menstrualnog ciklusa, nakon ovulacije i tada dolazi do naglog pada  progesterona i estrogena koji direkto izazivaju pad lučenja setotonina (hormona sreće ) i endorfina (hormona otpornosti na bol i dobrog raspoloženja . ZUpravo ovo je razlog zbog kog se javljaju sva stanja kod žena u tom periodu, mada medicinski stručnjaci pored toga i danas istražuju koji su sve uzroci pojave PMS.

Kako umanjiti i otkloniti simptome PMS-a?

Pored promena svakodnevnih navika, kao što su: više fizičke aktivnosti (može samo svakodnevna šetnja) kao i promene načina ishrane (više vlaknaste hrane, povrća i voća ) od skoro je na tržištu dostupan Makamu - 100% prirodni preparat za uklanjanje neprijatnih simptoma PMS-a kod žena.

Mešavina žute, crvene i crne make najbolja prirodna kombinacija

Proizvodjači  danas,  peruansku maku zbog tržista i profita isporučuju posebno, žutu, crvenu i crnu maku. Kod berbe make u prirodi odnos  je 60% žute , 30% crvene  i 10 % crne make . Proizvodjači su shvatili da kod pojedinačnih vrsta make mogu da ostvare veći profit zato što  sve vrste maka imaju različitu cenu pa je tako žuta maka najeftinija dok je crna maka za više od 2 puta skuplja.

Svaka žena je drugačija, a isto se može reći i za njen menstrualni ciklus. Nekima je menstruacija tačna „kao sat“, dok druge imaju vrlo nepredvidive cikluse. U proseku, žena dobija menstruaciju na svakih 24 do 38 dana, a ciklus traje između 2 i 8 dana – i ovo se smatra normalnim.

Međutim, svaka žena se u jednom trenutku susrela sa neredovnim ili potpunim izostankom menstrualnog ciklusa. Iako uglavnom ova situacija nije alarmantna i opasna, važno je znati razloge zbog kojih do neredovnosti dolazi kao i šta je to na šta naše telo želi da obratimo pažnju.

Sindrom policističnih jajnika najčešći je hormonski poremećaj kod žena i nažalost najčešći uzrok izostanka ovulacije, pa samim tim i začeća. Ukoliko patite od ovog poremećaja, a želite da ostanete u drugom stanju, evo šta morate da znate.

Mnoge dijete se “hvale” činjenicama da ubrzavaju metabolizam – ali da li zaista postoji način da pomognemo našem organizmu i telu da sagoreva kalorije brže?

Kako bismo pravilno odgovorili na ovo pitanje, potrebno je da znamo nešto više o tome kako metabolizam funkcioniše.

Sa Novom godinom, dolaze i novi trendovi čak i kada je ishrana u pitanju.

Nutricionisti, profesionalni kuvari i drugi stručnjaci su uradili svoja istraživanja i otkrili koju ćemo to hranu sve ćešće videti na menijima restorana i u prodavnicama zdrave hrane.

Smatra se da čak 10 do 12% žena pati od urinarne inkontinencije, odnosno nemogućnosti kontrolisanja mokrenja, tj. zadržavanja mokraće, koja se manifestuje u rasponu od povremenog „bežanja“ mokraće do potpune nemogućnosti zadržavanja, a taj procenat je u nekim grupama i mnogo veći.

Vežbe za jačanje mišića karlice poznatije kao Kegelove vežbe, već su priznate kao prvi oblik terapije inkontinencije jer se njima jačaju mišići koji podupiru bešiku, kao i mišići koji zatvaraju uretru.

Kako je i zvanično počela sezona gripa i prehlada, idealan je trenutak da se pripremimo i ojačamo imunitet, kako bismo izbegli posete lekaru.

Nije mit. Neke namirnice zaista mogu zaštititi naš organizam i učiniti nas otpornijim na viruse, te vam zato predlažemo da obogatite vaš jelovnik što pre. 

Postoji mnogo stvari koje negativno mogu uticati na libido, a umor i stres su naravno među vodećim neprijateljima želje za seksom. 

Ipak, rešenje za zdrav libido može biti mnogo jednostavnije i ne mora da uključuje lekove, a krije se u nekim od naših svakodnevnih navika.

Ovo su stvari na koje, prema naučnim istraživanjima, treba obratiti pažnju, a koje jesu u našoj moći.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400