0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.

Libido - Zlatni začin Vašeg ljubavnog života

Psihoanalitičari definišu libido kao iskonsku strast prema životu, silu od suštinskog značaja za održanje ljudske vrste. Ipak, ovaj pojam najčešće vezujemo za seksualnu želju i  nagon. Sa godinama, a posebno u stresnim uslovima savremenog života, libido neminovno opada kod oba pola.Pored fizičkih faktora, depresija, anksioznost i stres najčešći su psihološki uzročnici opadanja zdravog seksualnog nagona. Ova stanja deluju na čitav organizam (kardiovaskularni sistem, digestivni trakt, produkciju polnih hormona) i za posledicu imaju seksualnu disfunkciju. Naravno, libido je u najtešnjoj vezi sa endokrinim sistemom i svako narušavanje hormonalnog balansa prvo se odrazi na libido i seksualnu aktivnost.

Zato nije čudo da do pada libida najčešće dolazi kod osoba koje prolaze kroz drastične hormonalne promene, kao što su
menopauza ili andropauza.

Iako se o tome nerado govori, muškarci, naročito oni između 40 i 50 godina života, sa padom lučenja testosterona, počinju da se suočavaju sa slabljenjem seksualnog nagona.

Na žalost, ova starosna granica se u savremenom svetu zabrinjavajuće pomera naniže. Impotencija, iako tabu tema, danas pogađa i veoma mlade muškarce. Globalno tržište je preplavljeno raznim preparatima za rešavanje ovog problema, ali zbog nedovoljne informisanosti o ovoj temi, oba pola se neretko odlučuju za neproverene i često štetne "čudesne pilule".

Na sreću, priroda još uvek ima najbolji odgovor na ovaj problem. Prah Zlatne make, osvedočen kao najefikasniji prirodni hormonalni regulator, uspostavljanjem ravnoteže našeg endokrinog sistema, vratiće seksualnu želju, kako muškarcima, tako i ženama.

Od vremena Inka prah Zlatne make je poznat kao jedan od najjačih afrodizijaka koji priroda nudi na dar. Upravo ova osobina čini suštinu njene rastuće popularnosti na zapadu. Već 6 godina je u Srbiji i pokazala je mnogo bolje rezultate od onog što smo očekivali, na radost naših mnogobrojnih korisnika.

Redovnim korišćenjem Zlatne make vratićete svoju seksualnu želju i podići nivo energije i vitalnosti. Zdrav seksualni život je jedan od osnovnih preduslova za očuvanje životnog entuzijazma i zadovoljstva. Zato dodajte maku kao najefikasniji začin Vašeg ljubavnog života!

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400