0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.
 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.

Andropauza kod muškaraca je mnogo više kontraverzno stanje, mnogi smatraju da su ovaj pojam izmislile velike farmaceutske kompanije kako bi bolje prodavale raznorazne preparate, dok ima i dosta istraživanja koja potvrđuju da se u ovom životnom periodu kod muškaraca dešavaju promene povezane sa smanjenim lučenjem testosterona.

Muškarci počinju da doživljavaju promene u svom organizmu između 40 i 55- te godine života, ove promene su često praćene promenama u ponašanju i raspoloženjima. Tokom ovog perioda muškarci počinju da preispituju sopstvene vrednosti, svoje uspehe i ciljeve u životu a ove promene se često nazivaju krizom srednjih godina. Najčešće dolazi do smanjene aktivnosti, manjka motivacije i životnog elana. Uz to se javlja i zamor, dolazi do opadanja želje za održavanjem dotad aktivnog polnog života.

Ove "nevidljive" promene, često su popraćene i pojavom bora, gubitkom kose, bolovima u leđima i kostima, nesanicom, napetošću i razdražljivošću, koje iznad svega utiču na privatni život i sklad.

Fizičke promene koje nastaju tokom andropauze se mogu svrstati u dve glavne grupe promena: 

1. Urinarne i seksualne promene

2. Opšte promene

Urinarno-seksualne promene se mogu pojaviti u bilo kojoj kombinaciji i u različitom stepenu kao što je: smanjena seksualna želja ili libido, smanjena potencija praćena teškoćama u postizanju erekcije, problemi tokom ejakulacije, smanjenoj plodnosti, urinarnim problemima kao što je češća potreba za uriniranjem pogotovo noću, slab mlaz mokraće, teškoće prilikom mokrenja i inkontinencija. Sve ove promene nastaju usled slabijeg lučenja testosterona - muškog polnog hormona.

Testosteron ima dubok uticaj na metabolizam i igra važnu ulogu u sprečavanju dijabetesa, testosteron pomaže insulinskim receptorima da budu efikasniji pa tako smanjuju tendenciju razvijanja diabetesa koja raste sa godinama.

Muški klimakterijum ujedno je i razdoblje u kojem je povećan rizik od srčanih bolesti. Istraživanja sprovedena na ovom polju ukazala su da oni muškarci koji pate od srčanih bolesti imaju niži nivo muškog hormona za razliku od zdravijih vršnjaka, dok su ove bolesti tri puta češće kod muškaraca nego kod žena.

Kao i ženama, muškarcima farmaceutske kuće nude hormonsku terapiju kao rešenje. Postoji takođe, čitav niz biljnih preparata koji su dostupni na našem tržištu. Sada Vam je dostupna ZLATNA MAKA biljka sa visoravni Anda koja sa pravom nosi epitet "peruansko čudo".

Ova biljka poseduje izvanrednu kombinaciju jedinjenja i tako pored vitamina, minerala, proteina, ugljenih-hidrata, masti, sadrži i samo njoj svojstvene alkaloide (makaide i makaene) koji direktno utiču na dobro funkcionisanje hormonalnog sistema.

Probajte prah ZLATNE MAKE dragi muškarci i tada ćete sigurno znati zašto Vam to preporučujemo! Svakodnevnim korišćenjem zlatne make uz minimalnu dozu od 2-5 gr. Vaš će organizam uspostaviti harmoniju. Tegobe koje su se javile u ovom životnom dobu će vrlo brzo nestati!

Poručite ZLATNU MAKU!!!

 

http://chiropracticchandleraz.com/Andropause-Male-Menopause.pdf

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400