0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Zlatna Maka

Novosti

 • Zlatna maka u prahu 150g

  Zlatna maka u prahu 150g

  Prah korena Zlatne make je najpoznatiji prirodni hormonalni balanser.
  1950.00 Din.
 • Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka u kapsulama

  Zlatna maka utiče na rad svih vitalnih funkcija u organizmu čoveka.
  1400.00 Din.

Adaptogen definišemo kao prirodni biljni preparat koji povećava otpornost organizma na stres, traumu, anksioznost, mentalni i fizički zamor, kao i na sve ostale spoljne negativne uticaje.

Ne postoji veštački (sintetički) adaptogen, jer niko još nije uspeo da proizvede tako kompleksno jedinjenje.

Da bi neka biljka bila adaptogen mora da poseduje sledeće karakteristike:
1. da je potpuno netoksična
2. da proizvodi opšti odbrambeni odgovor na stres
3. da svojim delovanjem “normalizuje” organizam
4. da je jak antioksidant
 
Dr. Hans Selye, 10 puta nominovan za Nobelovu nagradu za svoj rad na izučavanju stresa (uveo je pojam stresa u savremenu medicinu), smatra da je u današnje vreme stres jedan od osnovnih “okidača” i uzroka mnogih bolesti i poremećaja. Najefikasniji način odbrane od stresa i svih negativnih posledica je korišćenje ADAPTOGENA.
Najjednostavnije rečeno, adaptogeni deluju tako što svojom “inteligencijom” svakom organizmu daju mogućnost da prilagodi svoj unutrašnji balans onako kako je to njemu u datom stanju potrebno.

Adaptogeni imaju sposobnost da preduprede mnoge bolesti ili neprijatna stanja i olakšaju njihov tok. Nauka još nije sasvim jasno objasnila kako zaista deluju ove supstance. Zna se da adaptogeni na poseban način utiču na biosintezu DNK i proteina i tako aktiviraju određene metaboličke procese neophodne za dobro funkcionisanje organizma. Veruje se da je glavni put dejstva adaptogena na organizam, zapravo uticaj na centralni nervni sistem koji šalje poruke na organe, tkiva i ćelije.

Adaptogeni su jedinjenja koja vrlo efikasno poboljšavaju raspoloženje, povećavaju radnu sposobnost, prilikom putovanja obezbeđuju laku prilagodljivost na promene vremenskih zona kao i mesta boravka. Oni obezbeđuju dopunski dotok energije za pokretanje resursa svakog organizma ne tražeći od njega da radi na “usiljenom režimu” kao što to čine razni dopinzi. Za razliku od doping preparata koji primoravaju organizam da “radi na silu” tačnije, isforsirano, dejstvo adaptogena je mnogo mekše i prirodnije.

Adaptogeni imaju sposobnost da naše telo dovedu u harmoniju, kako sa sobom tako i sa spoljašnjim svetom. Oni omogućavaju ljudskom telu da se lakše prilagodi i uspostavljaju na najprirodniji mogući način balans i na metabolizam i na fizičkom nivou.

Adaptogeni su poznati i po tome što se dugo mogu konzumirati i gotovo da nema preterane doze.
Jedan od najmoćnijih adaptogena na svetu je svakako ZLATNA MAKA.

To je biljka sa visoravni Anda i njena upotreba u medicinske svrhe je poznata iz vremena Inka, mada neki zapisi beleže da je bila poznata lokalnom stanovništvu još ranije. Već nekoliko godina unazad, širom sveta dobijeni su zadivljujući rezultati pri upotrebi ovog moćnog adaptogena. Konačno je Zlatna maka u prahu (kao najprirodniji) način upotrebe stigla i u Srbiju.

Zlatna maka u prahu kao moćan adaptogen, naročito je korisna za ljude koji imaju aktivne, dinamične poslove, one koji dugo rade na kompjuterima, ljude svih uzrasta u vreme epidemija, osobe sa lošijom koncentracijom, u slučajevima telesne i psihičke iscrpljenosti, kao i pri promeni časovnih zona, dužim putovanjima i letovima.


Zahvalni smo prirodi koja nam je dala ovako moćnu biljku kakva je zlatna maka i Vi ćete to svakako potvrditi kada počnete da je upotrebljavate.

ZATO POČNITE… Neka Vam dan počne sa zlatnom makom (pročitaj način upotrebe) i sa prirodno pojačanim tonusom celokupnog tela, sigurniji u sebe zakoračite u novi, zdraviji život!

 

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

 • u apotekama
 • u prodavnicama zdrave   hrane
 • putem interneta
 • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400