0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Očuvan organizam je sposobniji da se brani od svih vrsta agenasa koji ga “napadaju” i polako vremenom oštećuju sve organe u telu.
Metabolizam, svi organi i sistemi pravilno rade. Cilj svake prevencije je da zadrži to stanje i sačuva što duže vitalnost i elastičnost lica, i ravnotežu svih funkcija tela. 

Kako telo biva vremenom izloženo raznim negativnim spoljašnjim i unutrašnjim uticajima, tako dolazi do oštećenja na raznim nivoima i tada ustvari, počinje starenje. Danas, zbog savremenog načina života preventiva, tj. zaštita ćelija od starenja je postala neophodnost. Vitalan organizam je u stanju da se odbrani od svih uticaja, počev od stresa, toksina, elekrtomagnetnog zračenja…

Fitologija je vekovima zauzimala prvo mesto u očuvanju zdravlja i sprečavanju preranog starenja. Većina lekova je i napravljena zahvaljujući biljkama koje su poslužile kao izvor supstanci koje su potrebne organizmu da ostane vitalan i mlad.

Savremena farmacija je počela sintetičko pravljenje nutrijenata koje sadrže biljke, ali još uvek ne postoje mogućnosti da se naprave identične supstance i kompleksi, kakve je priroda stvorila.

Postoje biljke u prirodi koji imaju moć da očuvaju funkcije i štite ćelije od starenja, od slobodnih radikala a zatim i ostalih toksina koji doprinose propadanju organizma.
C2Camu Camu je jedna od takvih biljaka. Svojim specifičnim sastavom koji se ne može veštački napraviti, ova biljka je pravi čuvar svih vitalnih organa. Komplex C vitamina i specificnih nutrijenata štiti i održava ćelije organizma mladim i neoštećenim.

Kombinacija sastava:
*Visoki procenat prirodnog C vitamina
*Beta – karotena
*Esecijalnih aminokiselina
*Bioflavonoida
*Minerala
*Vitamina: B1, B2, B3
*Još uvek nepoznatih antioxidanata i fitonutrijenata.

C2Camu Camu jedan je od najmoćnijih nutritivnih kompleksa koji deluju na podmladjivanje celog organizma. Ovakva kombinacija deluje kao antioxidant, antimutagen, antikancerogen, pojačava mentalnu i fizičku vitalnost, što sve zajedno predstavlja elixir mladosti i zato je C2Camu Camu preparat izbora za podmladjivanje organizma.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400