0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Parkinsonova bolest je bolest poremećaja pokreta zbog smanjenja lučenja hemijske supstance dopamina u delu mozga koji ima važnu ulogu u kontroli voljnih pokreta (bazalne ganglije). Bolest je nazvana po lekaru iz Londona dr. Jamesu Parkinsonu, koji je 1817. godine prvi opisao simptome bolesti. Ne postoje specifične metode dijagnostike kojima bi se dokazala bolest, pa je potreban detaljan neurološki pregled i obrada kako bi se postavila dijagnoza bolesti. Za postavljanje dijagnoze potrebno je uzeti temeljitu anamnezu bolesnika, odrediti opšti i neurološki status bolesnika.

Glavni simptomi:
* tremor (drhtanje) u mirovanju; obično više izražen na jednoj strani tela
* rigor (ukočenost mišića ruku, nogu i vrata)
* bradikinezija (usporeni pokreti)

Ovaj ozbiljni poremećaj je uvek praćen medikamentoznom terapijom. U poslednjih 20 godina, istraživanja radjena na velikom broju obolelih, su ukazala da kod onih pacijenata gde su primenjivane veće doze C vitamina i beta karotena dolazi do smanjenja simptoma i opšteg poboljšanja funkcija kao što su tremor ruku.

C2Camu Camu je proizvod koji svojim specifičnošću pokazuje pozitivne efekte kod zaustavljanja progresije same bolesti kao i smanjenje svih neprijatnih simptoma. Prirodna kombinacija sastojaka obnavlja neurološke veze koje su izgubile ili oslabile funkciju. Kao jak antioxidant koji regeneriše ćelije, smanjuje oštećenja koja su vezana za moždane funkcije, daje pozitivne promene kod same pokretljivosti kao i opšteg stanja organizma. C2Camu Camu obnavlja neuronske veze u mozgu i pospešuje lučenje dopamina, hormona koji vraća normalno funkcionisanje voljnih pokreta, što je kod ove bolesti ključni problem.

C2Camu Camu je biljka koja pospešuje rad ćelija mozga, uspostavlja prekinute transmiterske i neurološke veze u mozgu i zato je idealan prirodni dodatak u lečenju Parkinsonove bolesti.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400