0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Imuninitet predstavlja odbranbeni mehanizam koji ima ulogu da zaštiti organizam od različitih stranih tela i negativnih uticaja. Deo imuniteta nam je dat rodjenjem, a drugi deo se stiče i održava vremenom i na njega možemo da utičemo.

Oslabljen imunitet je ključ svih bolesti, od obične prehlade, preko raznih ostećenja organizma i tako sve do malignih bolesti.

Kako možemo održavati dobar imunitet?

Četiri najbitnije stvari koje treba učiniti kada dodje do pada imuniteta su:

*Promeniti način ishrane
*Više sna
*Povećati fizičku aktivnost
*Koristiti prirodni dodatak ishrani

Prirodni dodaci ishrani su lekovite biljke koje u najvećem broju slučajeva mogu preventivno održavati dobar imunitet.

Jačanjem imunološke odbrane uz pomoć lekovitog bilja, organizam postaje otporniji na većinu bolesti za koje danas znamo.

Jedan od najjačih prirodnih otpornosti i antioxidanata koji svojim dejstvom uništavaju toksine i ojačavaju ćelijsku odbranu je svakako C vitamin.

Da bi C vitamin bio efikasan i moćan da nas štiti od uticaja svih vrsta bolesti, on pre svega mora da bude prirodnog porekla.

Samo prirodni izvori C vitamina imaju pravi uticaj na naše zdravlje, pojačavajući ćelijsku odbranu i podizući nivo T linfocita koji direktno utiču na povećanje imuniteta.

Najveću količinu prirodnog C vitamina sadrži C2 Camu Camu, biljka koje raste u močvarnim delovima Amazona i čiji se plodovi vekovima koriste kao najbolji čuvar zdravlja.

C2 Camu Camu ojačava odbranu organizma na ćelijskom nivou, tako da ne dozvoljava prodor štetnih agenasa u samu ćeliju. Kompleks C vitamina i fitonutrijenata koje sadrži C2 Camu Camu, ojačavaju zidove ćeliskih membrana i efikasno utiču na čitav organizam koji postaje otporan i zaštićen.

Priroda je u ovoj biljci efikasno spojila najlekovitije fitonutrijente i zajedno sa visokim procentom prirodnog C vitamina oni deluju tako da C2 Camu Camu slobodno možemo smatrati jednim od najefikasnijih prirodnih imunostimulanata na svetu!

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400