0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

C2Camu Camu svojim jedinstvenim sastavom-visokim sadržajem C vitamina i fenolnih jedinjenja kao i hidrolizovanih tanina je najjači prirodni antioxidant.Ovakav sastav omogućava da C2Camu Camu kao najjači antioxidant, mnogo brže od ostalih antioxidanata uništava slobodne radikale.
Svojim jedinstvenim kompleksnim sastavom, C2Camu Camu je jedini prirodni preparat koji istovremeno svojim multifunkcionalnim dejstvima, antioxidant, imunostimulant i antimutagen, omogućava zaštitu i obnavljanje na ćelijskom nivou.
Pospešivanjem formiranja kolagena, povećanjem apsorpcije gvoždja, omogućava da sve ćelije budu zaštićene u celosti. 

C2Camu Camu, kao potpuno prirodan extract deluje kao najjači antioxidant i čuva vaše ćelije i ceo organizam. Takvim dejstvom omogućava da imunitet bude uvek na visokom nivou, što vam daje mogućnost da budete zdravi i vitalni.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400