0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Depresija je mentalno stanje koje se karakteriše dugotrajnim osećajem potištenosti, tuge, beznađa, pesimizma, obeshrabrenja i jednog opšteg stanja duboke praznine.

Osoba u depresivnom stanju je letargična, ima problema sa snom, ili pojačanu potrebu za snom, nedostatak koncentracije, razdražljivost, iscrpljenost, nedostatak seksualnog nagona, osećaj krajnjeg očaja, osećaj beznadežnosti, strah od smrti, samoubilačke misli ili strah od izvršenja samoubistva, promene u apetitu, teškoće u donošenju odluka, stalne fizičke smetnje kao glavobolja, probadanja, zanošenje, hronični bolovi.

Anksioznost je stanje koje se karakteriše osećajem unutrašnje uznemirenosti, uplašenosti, straha da će se nešto strašno dogoditi, uz psihomotornu napetost i unutrašnji nemir.

Osoba često ima osećaj da će eksplodirati, da će izgubiti kontrolu nad sobom, da će joj se desiti nešto ”strašno”. Anksioznost nije vezana za konkretan objekat ili osobu.

Farmaceutska industrija decenijama unazad najčešće koristi antidepresive sintetskog porekla kao rešenje za depresiju i anksioznost. Ti lekovi imaju svoje nus pojave a pre svega stvaraju zavisnost. Dugotrajnom upotrebom organizam se navikne i potrebne su sve veće doze leka. Na tržistu se nalazi veliki broj različitih vrsta lekova od kojih većina oštećuje jetru, stvara zavisnost, smanjuju vitalnost. Uzimanje sintetičkih antidepresiva je jedan začaran krug iz koga se teško izlazi.

Novija istraživanja pokazuju da je u svetu porast depresije i ostalih psihičkih oboljenja alarmantan i zbog toga se u poslednje vreme intenzivno traga za prirodnim izvorima lečenja ovakvih stanja. Poslednja istraživanja potvrdjuju da je depresija bolest broj 1 u svetu i da se taj broj neprekidno povećava.

C2Camu Camu se u mnogobrojnim studijama pokazao kao izuzetno jak antidepresiv, zahvaljujući svom sastavu.

Pored velike količine prirodnog C vitamina C2Camu Camu ima u svom sastavu kompleks nutrijenata koji jako efikasno utiču na smanjenje ili potpuni nestanak, depresije. Jako antioxidantno dejstvo u sinergiji sa još nepoznatim antioxidantima i fitonutrijentima, podstiče da mozak i njegove ćelije uspostave sopstveni hemijski balans. Tako se povećava lučenje veoma bitnog hormona, serotonina (hormona sreće) koji ima direktni uticaj na otklanjanje kako depresije, nervoze i anksioznosti tako i drugih poremećaja u funkcionisanju mozga.

C2Camu Camu je prirodan antidepresiv koji pokazuje odlične efekte kao terapija u odvikavanju od raznih bolesti zavisnosti. Dugo korićenje lekova kod depresije stvara zavisnost, a upotrebom C2Camu Camu-a dolazi do oporavka, boljeg raspoloženja zahvaljujući lučenju serotonina i ostalih hormona kao što je dopamin. Sam organizam se lako oslobadja zavisnosti, jer se ćelije regenerišu i postaju otpornije na oksidativni stres. C2Camu Camu će tek u budućnosti dobiti svoje pravo mesto u efikasnom lečenju kako depresija tako i ostalih disfunkcija mozga.

Nakon samo jednog minuta od konzumiranja C2Camu Camu BIĆETE NASMEJANI BEZ RAZLOGA!

 

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400