0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Bol upozorava da nešto nije u redu u organizmu ali nam, ipak na neki način čini uslugu i upozorava da treba pronaći uzrok. Većina bolova koje organizam trpi je pre svega neprijatna, onesposobljavajuća i čini da čovek ne funkcioniše.
Postoje mnogi sintetski lekovi za otklanjanje bolova i retki su ljudi koji nisu pribegli toj vrsti terapije. Zapravo oni su pravi srećnici jer je zaista retko da čovek kroz život prodje bez nekog bola.

O posledicama uzimanja lekova koji služe smanjenju bolova, se u poslednjih 20 godina u medicinskim krugovima govori sa istom važnošću i zabrinutošću kao o svakom leku koji izaziva zavisnost i ima niz štetnih posledica po zdravlje. Nus pojave sintetskih analgetika su brojne i oštećuju sve funkcije i doprinose trajnim promenama na većini organa u telu.
Najbolji način da telo ne trpi bol je primena prirodnih preparata a biljke su tu u samom vrhu. C2Camu Camu je biljka koja svojim sastavom ima efekat pravog, prirodnog analgetika i zato je idealan izbor za niz stanja u kojima je potrebno uzeti nešto protiv bolova.

Počevši od najobičnije glavobolje ili zubobolje, preko sve jačih bolova koštanog sistema, digestivnog trakta, kod urinarnih infekcija pa sve do jakih bolova izazvanih oštećenjima tkiva iz raznih razloga C2Camu Camu veoma brzo i efikasno otklanja bolove i pored toga istovremeno podiže prag tolerancije na bol. Deluje tako što ojačava ćelije, povećava njihovu propustljivost i daje im nutrijente koji doprinose ćelijskoj homeostazi. Tako ceo organizam održava jačim i otpornijim.

C2Camu Camu kao potpuno prirodni analgetik je najbolje moguće sredstvo da uklonite i kontrolišete bol.
Pored toga C2Camu Camu povećava lučenje serotonina što će Vam vratiti osmeh na lice.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400