0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

C2 Camu Camu

Novosti

  • C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu

    C2 Camu Camu je biljka sa najvećom koncetracijom C vitamina na planeti.

Nemački neurolog Alojz Alchajmer (Alois Alzheimer, 1864-1915) prvi je opisao sindrom demencije koji je po njemu i dobio ime Alchajmerova bolest. Zaboravnost je prvi simptom koji primećuju i porodica i sam pacijent i ona je izražena u tolikoj meri da remeti svakodnevno funkcionisanje u kući, na poslu, u porodici... 

Prvo na šta pomislimo kad se spomene Alchajmerova bolest je zaboravnost, gubitak sposobnosti pamćenja. Međutim, niti je svaka zaboravnost Alchajmerova bolest, niti je ova bolest samo gubitak pamćenja – ona je mnogo više od toga.

Tačan uzrok Alchajmerove bolesti nije poznat. Pretpostavlja se da je u pitanju više udruženih faktora: genetski činioci, ranija oboljenja, uticaj životne sredine i promene na mozgu uzrokovane starenjem. Žene oboljevaju nešto češće od muškaraca.

Godine života predstavljaju najizraženiji faktor rizika. Uobičajen početak bolesti je posle 65. godine, mada se može ispoljiti i ranije, pa i pre 50-te godine života. Od ove bolesti boluje preko 50% osoba starijih od 90 godina. Obzirom na produžavanje životnog veka pretpostavlja se i da će broj obolelih biti u stalnom porastu.

Klinička i naučna istraživanja, pokazuju rapidan porast ove bolesti i za sada ne postoje lekovi koji mogu izlećiti demenciju. Uglavnom se daju lekovi za bolju prokrvljenost moždanih ćelija i centara u samom mozgu.

Medjutim studije radjene na pacijentima koji su u početnoj fazi bili podvrgnuti uzimanjem veće količine vitamina C, B i E pokazuju da se proces može zaustaviti ili potpuno povratiti pravilno funkcionisanje nervnog sistema. Bitno je istaći da su radjene multicentrične studije koje pokazuju da je neuporedivo bolji efekat kada se koriste prirodni izvori C vitamina i ostalih nutrijenata.

Prirodan izvor ovih vitamina u sinergiji sa beta carotenom i odredjenim aminokiselinama je C2Camu Camu, biljka koja svojim lekovitim plodovima ima moć da očuva kompletnu cirkulaciju i stanje krvnih sudova, pre svega njihovu elastičnost i prohodnost, naročito moždanih ćelija i njihovih funkcija.

Svakodnevno preventivno korišćenje C2Camu Camu daje nadu da možemo zaustaviti i smanjiti posledice koje donosi ova bolest 21 veka.

Poslednja istraživanja u centrima za lečenje Alchajmerove bolesti, potvrdjuju visoku efikasnost poboljšanja i zaustavljanja razvoja bolesti sa svakodnevnim korišćenjem C2Camu Camu. Biljka koju je samo priroda mogla da pokloni čoveku i štiti ga od mnogih stanja izazvanih ne samo opštim starenjem koje je prirodno, već na ubrzano, patološko starenje na ćelijskom nivou koje se zbog načina života, javlja mnogo ranije nego u prethodnom veku.

Prirodna zaštita od starenja je svakako ova jedinstvena voćka! Iskoristite blagodeti ovog prirodnog leka i uvrstite C2Camu Camu u svoju svakodnevnu ishranu.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400