0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

imUNA de Gato

Novosti

  • imUNA De Gato

    imUNA De Gato

    imUNA de Gato je biljka koja je najjači antioksidant koji je priroda stvorila.

Sistem organa za varenje ili digestivni sistem je niz organa koji su neophodni da bi čovek mogao da preživi. To je put kojim u naše telo stiže voda i hrana. Svaki deo digestivnog trakta ima svoju ulogu u fazama varenja kao i apsorpcije hrane. Digestivni trakt neprekidno snadbeva telo vodom, elektrolitima i hranom. Taj put se ostvaruje kretanjem hrane kroz organe, lučenjem digestivnih sokova kao i varenjem unete hrane. Takodje je neophodna cirkulacija krvi kroz gastroinestinalne organe, apsorpcija produkata varenja kao i kontrola svih ovih procesa preko hormonskih i nervnih sistema.

Nažalost bolesti digestivnog sistema su u porastu i sve su raznovrsnije. Najčešće od njih su svakako: gastritis, ulkus, opstipacije, dispepsije, infekcije, ileus, žutica, Crohnova bolest i razne vrste kolitisa.

Dijagnostikovanje ovih bolesti je lakše nego u proteklim decenijama, ali svi organi koji učestvuju u procesu varenja su jedan kompleksan sistem i često nije jednostavno tačno locirati problem. Zato je važno kako se hranimo. Na mnoge druge stvari nemamo uticaj, ali ono što unosimo u svoj organizam može biti pod našom kontrolom. Čitav je niz činilaca koji utiču na dobro funkcionisanje digestivnih organa. Šta jedemo, kada i koliko, stres kao stalni pratilac, nedostatak vremena, alkohol, nikotin kao i sve veća upotreba lekova.

Ulkus duodenuma jedna je od bolesti koja ne samo da je u porastu već je direktno vezana za promene koje su tokom vremena nastale u načinu života ljudi. Mada se pouzdano zna da je čest nastanak ulkusa izazvan infekcijom bakterije helicobacter pylori, ispitivanja pokazuju da je stres i pad imuniteta često inicijalni momenat. Tada sluzokoža duodenuma biva oslabljena i erozije koje nastaju posledica su promena na nivou ćelije i njene nesposobnosti da se brani.

Razni upalni procesi koji slabe sluzokožu organa za varenje često postaju hronični i pogodna podloga za razvijanje novih poremećaja u funkciji čitavog intestinalnog trakta. Tumori i to maligni dugo su na samom vrhu smrtnosti u celom svetu.
Zato je važno na vreme misliti i jednostavnim postupcima sprečiti kako sam nastanak bolesti tako i kad se javi, adekvatno reagovati. Koji to postupci u našem svakodnevnom životu mogu sprečiti ili smanjiti mogućnost razvoja neke od mnogih bolesti organa za varenje.

Od davnina su ljudi u prirodi nalazili lek za mnoge bolesti. Biljka IMUna de Gato (mačja kandža) koju su sa razlogom proglasili biljkom dvadesetprvog veka zato što sadrži puno supstanci sa velikom lekovitošću i to gotovo na sve sisteme u ljudskom telu. Tako je i sa digestivnim organima. Zahvaljujući imuno-stimulativnim alkaloidima, antiinflamatornim sterolima i antioksidativnim glokozidima. Extract IMUna de Gato ima sposobnost da čisti kompletan gastro - intestinalni trakt. Veoma je efikasna u lečenju stomačnih i crevnih poremećaja. Ne samo da je delotvorna kod gastritisa gde imunostimulacijom ojačava ćelije sistema za varenje nego veoma efikasno služi kao prirodan lek kod čira (ulkusa) na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, divertikulitisa, kao i kod iritabilnog kolona.

Specifičan sastav koji ima IMUna de Gato pokazuje velike antioksidativne sposobnosti i mnogo je studija koje ukazuju da ojačavajući sluzokožu želuca i creva smanjuje mogućnost da dodje do kancerogenih promena. Kod bolesnika sa karcinomom preporučuje se upotreba IMUna de Gato jer uništava ćelije koje su mutirale, a u isto vreme imunološki stimuliše ceo organizam. Naime otkriveno je da je ova biljka moćan inhibitor TNF proinflamatornih citokina koji su prisutni kod malignih tumora.
Studije koje su radjene pokazuju sposobnost IMUna de Gato da štiti od gastrointestinalnih oštećenja do kojih dolazi upotrebom nesteroidnih antiinflamatornih lekova kao što je brufen.

Eksperimentišući sa 150 bolesnika izmedju 1988. i 1992. godine dr Brent Dejvis je zaključio da IMUna de Gato (uncaria tomentosa) poseduje sposobnost da ukloni nekoliko teških interstinalnih poremećaja. Na osnovu ozbiljnih kliničkih studija koje su do sada radjene na prestižnim klinikama u raznim delovima sveta, IMUna de Gato ima svojstvo da očisti ceo intestinalni trakt i tako pomogne bolesnicima koji pate od: sindroma propustljivih creva, sindrom iritiranih creva, kronove bolesti, divertikulusa, raznih fistula, hemoroida, čireva, gastritisa, parazita i poremećaja crevne flore.

Čisteći intestinalne zidove, EXTRACT IMUna de Gato obezbedjuje bolju absorpciju hranljivih sastojaka. Mnogi lekari danas znaju da ova biljka ima moć da "dubinski" očisti intestinalni trakt od ukorenjenih infekcija u crevima i abdomenu, koje mogu da se negativno odraze na dobru funkciju drugih organa kao što su: materica, prostata, jetra, slezina, bubrezi pa čak i timus i tiroidna žlezda.

Digestivni sistem je kompleksan i njegova uloga je od presudnog značaja za rad drugih organa u telu. On kao fabrika u tri smene, od trenutka našeg rodjenja pa do smrti radi neverovatnom preciznošću. Zato mu olakšajte taj neprekidni rad i dajte mu mogućnost da što duže funkcioniše kao sat.Koristite Extract IMUna de Gato!

 


Za više informacija o IMUna de Gato (mačja kandža) ili Cat’s Claw pogledajte na:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=cat's+claw+ulcer
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11363206?report=abstract&format=text

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400