0

SRB  011-311-32-02    CG   020-622-400  

Alfaprostata

Novosti

  • Alfaprostata

    Alfaprostata

    Jedinstvena formula u svetu, spoj dva moćna preparata - alfaprostata, novo rešenje za muškarce.

Prirodni preparati već decenijama unazad preuzimaju primat nad sintetskim lekovima iz dva bitna razloga a to su visoka efikasnost u zaustavljanju disfunkcije prostate i izbegavanje kontaindikacija i nuz pojava.

Efikasna kombinacija biljaka koje su svojim specifičnim sastavom, sposobna da očuva pravilan rad i dobro funkcionisanje prostate bez obzira na starenje je 100% prirodni dijetetski suplement ALFAPROSTATA.

Preparat Alfaprostata ima direktan uticaj na funkciju prostate i zahvaljujući specifičnom sastavu u visokom procentu uspešno sprečava uvećanje tkiva prostate. Održava njenu vitalnost i dobru funkciju bez obzira na starost muškarca.

U sastavu ALFAPROSTATE su dve izuzetno lekovite biljke sa kompleksnim nutritivnim delovanjem. To su Crvena peruanska maka i Qvercetin.

Prijava na mailing listu

Isporuka

Paket sa poručenom robom isporučiće Vam služba City Express-a u roku od 2-3 dana od dana poručivanja. Isporuka se vrši isključivo radnim danima, na adresu iz porudžbenice (Ponedeljak - Petak | 08:00 - 17:00). City Express ne vrši isporuku subotom!
Plaćanje se vrši direktno, kuriru City Express-a, koji će Vas kontaktirati pre dostave. Zbog rekonstrukcija ulica, Vaša dostava može da kasni.

Info

Sve naše proizvode možete kupiti:

  • u apotekama
  • u prodavnicama zdrave   hrane
  • putem interneta
  • direktnom narudžbenicom

Kontakt

  011 311 32 02

AGS TRADE d.o.o.
Bulevar Mihaila Pupina 10 d/III
11070 Novi BGD
E-mail adresa: [email protected]

  020 622 400